Веќе 5 месеци на улиците на Скопје!

Драги наши патници,

 

Ви благодариме на подарената доверба во изминатите 5 месеци откако Cammeo пристигна во вашиот убав град!

Горди сме на врвната услуга која ја нудиме во превозот, грижејќи се за околината и квалитетот на воздухот со употреба на природно гориво – метан во нашите возила. Покрај тоа, во краток рок го добивме и сертификатот ISO14001:2015 за кој можете да прочитате повеќе на линкот http://bit.ly/Нов_сертификат_за_Cammeo_Taxi

Една од најважните работи е сигурноста и здравјето на патниците и возачите. Токму затоа цел свој труд го насочуваме кон придржување на мерките на претпазливост во борбата против COVID-19. Сите наши возила имаат заштитни прегради, секојдневно се чистат и дезинфицираат, а нашите возачи задолжително носат маски за лице.

Не заборавајте, и понатаму можете да се возите со Cammeo и тоа со 20% поефтини цени на сите нарачани возења! Повеќе прочитајте на линкот: http://bit.ly/попуст_на_возења

Ви благодариме што го препознавте квалитетот на нашата услуга.

 

Тука сме за вас, од 0-24!

15 777
Превземете апликација:
Android app: bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r

 

Ваш Cammeo такси