Стигнавме во Скопје! 3 дена гратис возење за сите корисници!

Промоции
Сите градови
Skopje blog Cammeo

Cammeo Такси – твојот прв избор за превоз во Скопје!

Cammeo Такси одсега те вози на улиците на град Скопје во нови возила, а нашите униформирани возачи ќе ти помогнат во движењето низ градот. Заборави на долгите чекања затоа што сега побрзо и поедноставно можеш да дојдеш до возење преку Cammeo апликацијата!

Така е! Cammeo апликацијата е бесплатен начин на нарачка на возило, но и повеќе од тоа. Освен што БЕСПЛАТНО можеш да нарачаш возење, апликацијата ти нуди можност за додавање на картички за бесконтактно плаќање. Ако во моментот на возењето сакаш да застанеш на повеќе дестинации, можеш едноставно да ги внесеш и да додадеш нови адреси. Исто така, возењето можеш да го споделиш со своите пријатели како би можеле да видат каде се наоѓаш. Можеш и да ја коментираш нашата услуга како и да ги оценуваш возачите, а секоја критика или пофалба е добредојдена како би ја унапредиле нашата услуга.

А сега следи најдобриот дел!

Како би го прославиле доаѓањето на новото такси во твојот град, ти подаруваме 3 дена гратис возење до иснос од 200 ден.! *WOW !

Од (20.08.2020. 09:30h) па до (23.08.2020. 06:00h) вози се со Cammео и испробај ја новата услуга за превоз, а сподели ја добрата вест и со пријателите доколку познаваш некој на кој му е потребно гратис возење! Возењето можеш да го нарачаш по пат на Cammeo апликацијата или со повик на бројот 15 777.

*Бесплатното возење се однесува на внатрешноста на Скопје до износ од 200 ден. Апликацијата можеш да ја превземеш по пат на следните линкови:

Android app: bit.ly/36RsLXK

iOS app: apple.co/2XV5D6r

Со нетрпение очекуваме да се возиме заедно!

Твој Cammeo