Секогаш позелено со Cammeo

Колку често погледнувате околу себе?
Што приметувате? Промет, луѓе, околина и воздух. Секој ден го вдишуваме воздухот и живееме во околината која сами ја создаваме и одржуваме. Cammeo такси ја подигнува еколошката свест со желба да ја зачува здравата животната околина.
Дали знаете дена Cammeo е првото “зелено” односно еколошко такси кое вози по улиците на Скопје?
Сите возила на Cammeo возат на природно гориво – метан (CNG).
“Зеленото” такси придонесува за подобрување на квалитетот на воздухот, но воопшто и за квалитетот на живот во Скопје.

И ти можеш да придонесеш – бирај еколошки прифатен начин на превоз во градот, но и надвор од него – бирај го Cammeo!

Се грижиме за тебе и твојата сигурност во текот на возењето. Сите наши возила имаат заштитни прегради, ги почитуваме сите мерки и редовно ги дезинфицираме возилата. Ви благодариме!

Одржи ја зелената околина за себе, за нас и за оние генерации кои доаѓаат.

Android app: bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r
15 777

Твој зелен Cammeo Такси