Фиксни цени за превоз од и до Аеродром Скопје веќе од 890 денари

Побарај не на 15 777!
Емаил за резервации info-skopje@cammeo.mk


Ве известуваме дека од 1.1.2022 год. воведуваме нови фиксни цени за превоз до и од Аеродром Скопје. Износот на цените за превоз зависат од почетна/крајна зона во градот.

Градот е поделен на три зони, како што е видливо на сликата над текстот (црвена, жолта и зелена зона)

Цената на превоз од/до црвената зона на градот изнесува 890 денари.
Цената на превоз од/до жолта зона на градот изнесува 990 денари.
Цената на превоз од/до зелената зона на градот изнесува 1090 денари.

 

Цената на возењето од останатите зони на градот Скопје кои не се обоени на картата, приградскиот дел и останатите градови е по договор.
Своето возење можете да го нарачате со повикување на бројот 15 777 или уште побрзо и поедноставно преку апликација:

https://bit.ly/CammeoAppMk

Ви посакуваме удобно возење и среќно патување!
Ваш Cammeo