Фиксни цени за превоз од и до Аеродром Скопје веќе од 699 денари

Побарај не на 15 777!
Емаил за резервации info-skopje@cammeo.mk


Би сакале да ве известиме дека воведуваме фиксни цени за превоз од и до Аеродром Скопје. Износот на цените за превоз зависат од почетна/крајна зона во градот.

Градот е поделен на три зони, како што е видливо на сликата над текстот (црвена, жолта и зелена зона)

Цената на превоз од/до црвената зона на градот изнесува 699 денари.
Цената на превоз од/до жолта зона на градот изнесува 799 денари.
Цената на превоз од/до зелената зона на градот изнесува 899 денари.

 

Цената на возењето од останатите зони на градот Скопје кои не се обоени на картата, приградскиот дел и останатите градови е по договор.
Своето возење можете да го нарачате со повикување на бројот 15 777 или уште побрзо и поедноставно преку апликација:

Превземи ја Android апликацијата овде: bit.ly/36RsLXK
Превземете ја IOS апликацијата овде: apple.co/2XV5D6r

 

Ви посакуваме удобно возење и среќно патување!
Ваш Cammeo