Cammeo Taxi ви посакува најубави празници

Бидејќи овие празници се малку поинакви, да ги направиме најубави и најдобри до сега. Останете во кругот на своето семејство и радувајте се на заедничките моменти.

Сетете се на своите пријатели и на постарите членови на семејството. Можеби нема да можете да ги посетите, како минатите години, но сепак можете да уклучите видео повик и повторно сите да бидете заедно. :)

Со нетрпение го очекуваме празничното изненадување под накитената елка потсетувајќи се на некои минати времиња со вкусни колачи и празнични песни.

Не заборавајте, до своите сакани можете да стигнете поволно и сигурно со Cammeo такси. Сите наши возила се чисти и дезинфицирани, со вградена заштитна преграда за одржување на потребното растојание помеѓу патницте и возачот.

 

Превземете ја апликацијата:
Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

 

Најубави, најтопли и сигурни празници ви посакува Cammeo такси!