Cammeo Такси во само два месеци ги освои граѓаните на Скопје

Cammeo Такси на големо ги освојува срцата на граѓаните на Скопје кои го препознаа квалитетот на услугата за превоз за само два месеци. Преку 64.000 превезени патници зборува многу зар не?

За да ја одржиме и подобриме својата услуга, континуирано работиме на подигнување на квалитетот на услугата. Секогаш можете да ги препознаете нашите возила со секогаш пристојни и униформорани и возачи. Нашата услуга во Скопје ја оценивте со високи 4,87 (од 5) и ни упативте повеќе од 2500 пофалби, што Такси Cammeo го става на врвот на такси превозот во градот.

Освен тоа во Cammeo грижата за здравјето е многу важна, па така сите наши возила имаат вградено прегради кои служат за заштита на патниците и возачите, а со тоа се осигурува максимална удобност и сигурност при возењето.

За да станете и вие еден од многуте задоволни корисници, ве повикуваме да ја превземете Cammeo апликацијата која ви овозможува поеднставно и побрзо да нарачате возило. Освен тоа преку апликацијата ќе ве информираме за сите новости, акции и изненадувања од Cammeo.

Апликацијата можете да ја превземете, било да сте андроид или IOS корисник:

Android app:  bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r

 

За сите оние кои сакаат да разговараат, тука се наште љубезни оператори во call центарот кои ќе ви обезбедат возење со повик на 15 777.

За да бидете скекогаш во тек со нас, заследете не на нашите Facebook и Instagram профили затоа што ве очекуваат многу награди, изненадувања и новости.

 

Секогаш одиме во ваша насока. Ваш Cammeo Такси.