Cammeo такси сега и официјално доби нов сертификат ISO 14001:2015

Во служба на природните добра и заштита на околината, Cammeo се потпира на сите аспекти за успешно деловно работење. Задоволство ни е да објавиме дека добивме сертификат ISO 14001:2015 кој е доказ дека Cammeo игра важна улога во заштита на околината. Имено, сите наши возила возат на еколошко гориво – метан и така се грижиме за својата околина. Еколошката свест и здравјето ни се најважни во ова непредвидливо време. Возилата на Cammeo имаат вградени прегради за да обезбедиме максимална заштита на патниците и возачите, а со тоа да ви понудиме пријатно возење до саканата дестинација.

 

Ви благодариме што се возите со нас. Заедно се грижиме и остваруваме повеќе за подобро утре.

Cammeo такси во Скопје можете да нарачате преку апликација:

Android app: bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r

или со повик на бројот 15 777