Cammeo Скопје 20.08.2021. година слави 1 роденден!

A тој што слави, треба и да почести ☺

 

На денот на нашиот роденден ве почестуваме со 30% попуст на сите возења, без оглед на тоа како нарачувате (акцијата важи за сите нарачани возења на 20.08.2021. од 00:00 до 23:59 часот).

 

Нарачајте го вашиот Cammeo со повик на 15 777 или преку апликација

Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM
Huawei app: https://tinyurl.com/sjtfktrw

 

Во изминатата година со нас се возеа над 530 000 патници, а се надеваме дека во втората година од нашето работење ќе успееме да го зголемува бројот на задоволни клиенти и вие ќе останете или едноставно ќе станете еден од нив.

Ви благодариме што бевте со нас и ви ветуваме дека ќе продолжиме да се трудиме да бидеме ваш прв избор!