Cammeo наскоро и во Скопје

Промоции
Сите градови
Skopje blog Cammeo

Cammeo такси, најголемиот регионален такси превозник наскоро и во Скопје.

Cammeo Такси доаѓа со флота од нови возила во петтата држава во која го започнува својот пат – Македонија. Воедно, веќе 14 години успешно функционира во повеќе од 40 градови. Со оглед на тоа што акцентот е ставен на еколошкиот аспект, Cammeo ќе биде првото “зелено” такси на улиците во Скопје.

Cammeo такси како водечки такси превозник во овој дел од Европа од 2006 година, континуирано поставува високи стандарди во секој аспект од своето работење, па така и во делот на еколошката свест.

На тој начин, токму Cammeo такси ќе биде првото и единствено “зелено”, односно еколошко такси на улиците во Скопје.

Сите возила на Cammeo ќе возат на метан (ЦНГ), кој важи за најприфатливо економско гориво веднаш после струјата. Првото “зелено” такси ќе придонесе како во подобрувањето на квалитетот на воздухот, така и во подобрувањето на целопупниот квалитет на животот во Скопје.

 

Приказната за Cammeo

Овој регионален такси гигант денес брои 1400 вработени и 900 автомобили, превезува повеќе од милион патници годишно, а достапен е во повеќе од 40 градови во 5 држави. Во последните 14 години стана дел од секојдневието на илјадници граѓани ширум Хрватска, Словенија, Чешка и Србија, а благодарение на Cammeo такси превозот станува достапен на сите – од студенти до пензионери.

Денес Cammeo Такси континуирано пишува нови поглавја од неговата успешна приказна, а уште едно ќе испише токму во Македонија, за почеток на улиците во Скопје.

Доаѓањето на Cammeo Такси со сигурност ќе придонесе во подобрувањето на економската слика на Македонија, со оглед на работните места кои се предвидени да се отворат.

 

Нови работни места

Возачите на Cammeo во Македонија ќе имаат највисока плата во својата бранша и најдобри услови за работа. Освен тоа, на располагање ќе имаат логистичка и секаква друга поддршка 24/7 во неделата.

Исто така, ќе се погрижат за тоа новите Каммеовци да тргнат во смена потполно спремни како својата работа би ја завршиле квалитетно, што би резултирало со задоволство на крајот!

Сите заинтересирани за работното место возачи можат да се пријават по пат на контакт образец на www.cammeo.mk. Исто така, Cammeo Такси бара засилување и во останатите сектори, а за кои можете да се пријавите на следниот линк: http://cammeo.mk/mk/otvoreni-rabotni-mesta.

 

Услуга на сосема ново ниво

Каммеовата услуга за превоз водена е од слоганот кој гласи: “Каде и да одиш, ние одиме во твоја насока.” Нудиме најдобар, најповолен, најквалитетен и најсигурен такси превоз на кој граѓаните на Скопје и нивните гости ќе можат да се потпрат 24 часа дневно, 7 дена во неделата.

Cammeo ќе може да се нарача по пат на повик во Call Центарот на бројот 15 777 и преку апликацијата за iOS i Android. Освен тоа, тука се и бројните поволности за патниците како што се плаќањето со картички од апликацијата и во возилото, што ќе им го направи возењето уште покомфорно.

 

Бесплатната нарачка на возење ќе биде уште побрза и поедноставна по пат на Cammeo апликацијата:

Android app: https://goo.gl/gtozU5

iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

 

За сите наши корисници подготвуваме одлични акции, многу поволности и новости кои можете да ги дознаете преку официјалната страна на Cammeo на Фејсбук како и на нашата веб страна.

Cammeo го поздравува Скопје и со нетрпение ги очекуваме претстојните возења!