20% попуст на сите нарачани возења преку телефон или апликација

Супер вести пристигнуваат од Cammeo!

 

Драги наши патници, Ви благодариме на огромната доверба за ова кратко време колку што сме во Скопје. Секогаш имаме подготвено изненадувања за вас, а овој пат Ве наградуваме со 20% попуст на СИТЕ возења нарачани преку нашиот телефонски број 15 777 или преку Cammeo апликацијата.*
*Промотивна Акција

Не е воопшто важно дали ќе ни се јавите на 15 777 за да ве услужат нашите љубезни и весели оператори или пак го сакате поедноставниот начин на повикување на возило преку нашата Cammeo апликација.

Доколку сеуште не сте ја симнале апликацијата, истата може да ја превземете од линковите подолу без разлика дали сте љубител на iOS или Android мобилен уред.

Android app: bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r

 

Не заборавајте, Cammeo Такси нуди најсигурно возење, имајќи во предвид што сите наши возила имаат вградено заштитни прегради. Безбедна, секогаш на време и еколошки прифатлива услуга е тука за вас 0-24, секој ден во неделата.

Пријатно возење Ви посакува Cammeo Такси.