20% попуст ги чека сите оние кои ќе нарачаат возење со Cammeo преку апликација!

Продолжуваме со добрите вести! На сите наши корисници во Скопје им овозможуваме да се возат со 20% попуст, доколку го повикаат Cammeo преку апликација.

Веќе не мора да се мислиш кој ќе те вози, затоа што Cammeo е секогаш тука да ги исполни твоите желби 0-24!

Ако имаш апликација имаш и попуст, а ако немаш - преземи ја, регистрирај се и вози се 20% поевтино, а заедно со тоа можеш да учествуваш и во гоооолема наградна игра на Mastercard и Cammeo во која можеш да освоиш една од трите големи награди, а главната награда изнесува 100.000 денари! За наградната игра повеќе дознај на следниот линк: CAMMEO и MASTERCARD ВЕ НАГРАДУВААТ

Android app: bit.ly/36RsLXK
iOS app: apple.co/2XV5D6r


Не заборавај Cammeo такси ти нуди сигурен превоз, затоа што сите наши возила се со вградени заштитни прегради. Сигурно, точно и еколошко возење е тука за вас од 0-24.


Пријатно возење ти посакува Cammeo такси!