Taksi Cammeo së shpejti në Shkup

Promovimet
Të gjitha qytetet
Shkup Blog Cammeo

Cammeo taksi, taksi transportuesi më i madh rajonal së shpejti edhe në Shkup.

Cammeo Taksi vjen me një flotë mjetesh të reja në vendin e pestë në të cilin fillon udhëtimin e tij - Maqedoni. Në të njëjtën kohë, ajo ka funksionuar me sukses në më shumë se 40 qytete për 14 vjet. Duke pasur parasysh se theksi është në aspektin ekologjik, Cammeo do të jetë taksi i parë “gjelbër” në rrugët e Shkupit.

Si taksi transportuesi kryesor në këtë pjesë të Evropës që nga viti 2006, Cammeo Taksi ka vendosur vazhdimisht standarde të larta në çdo aspekt të operacioneve të tij, ashtu edhe në pjesën e ndërgjegjësimit mjedisor.

Në atë mënyrë, pikërisht Cammeo taksi do të jenë të parë dhe të vetëm “gjelbër”, d.m.th. taksi ekologjikë në rrugët e Shkupit.

Të gjitha automjetet Cammeo do të drejtojnë në metan (CNG), i cili konsiderohet karburanti më i pranueshme ekonomikisht menjëherë pas energjisë elektrike. Taksi i parë “gjelbër” do të kontribuojnë në përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe përmirësimin e cilësisë së përgjithshme të jetës në Shkup.

 

Historia për Cammeo

Sot, këtë gjiganti rajonal i taksitë ka 1.400 punonjës dhe 900 automjete, transporton më shumë se një milion pasagjerë në vit, dhe është në dispozicion në më shumë se 40 qytete në pesë vende. Në 14 vitet e fundit, ajo është bërë pjesë e jetës së përditshme të mijëra qytetarëve në të gjithë Kroacinë, Slloveninë, Republikën Çeke dhe Serbinë, dhe falë Cammeo, transporti me taksi po bëhet në dispozicion për të gjithë - nga studentet deri në pensionistet.

Sot, Cammeo Taksi vazhdimisht shkruan kapituj të rinj të historisë së tij të suksesit, dhe një tjetër do të shkruhet në Maqedoni, për fillimin në rrugët e Shkupit.

Ardhja e Cammeo Taksi sigurisht që do të kontribuojë në përmirësimin e imazhit ekonomik të Maqedonisë, duke pasur parasysh vendet e punës që janë planifikuar të krijohen.

 

Vendet të reja të punës

Vozitësit e Cammeo në Maqedoni do të kenë pagën më të lartë në industrinë e tyre dhe kushtet më të mira të punës. Për më tepër, ata do të kenë logjistikë dhe çdo mbështetje tjetër në dispozicion 24/7 në javë.

Gjithashtu, ata do të sigurohen që punëtoret e Cammeo-së i ri do të shkojnë ne ndërrim plotësisht të gatshëm, në një mënyrë që punën e tyre ta kryejnë në mënyrë cilësore, gjë që në fund do të rezultojë me kënaqësi!

Të gjithë vozitësit të interesuar mund të aplikojnë përmes formularin kontaktues në www.cammeo.mk. Gjithashtu, Cammeo Taksi kërkon përforcim edhe në sektorë të tjerë, për të cilët mund të aplikoni në linkun si në vazhdim: https://cammeo.mk/sq/pozicione-te-hapura-pune.

 

Shërbim në një nivel krejt të ri

Shërbimi i transportit të Cammeo udhëhiqet nga slogani: “Kudo që të shkoni, ne shkojmë në drejtimin tuaj”. Ne ofrojmë transportin më të mirë, më të favorshëm, me cilësi më të lartë dhe më të besueshme në të cilën qytetarët e Shkupit dhe mysafirët e tyre do të jenë në gjendje të mbështeten 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Cammeo mund të porositet duke telefonuar Qendrën e Thirrjeve në 15 777 dhe përmes aplikacionit iOS dhe Android. Për më tepër, ka përfitime të shumta për pasagjerët, të tilla si pagesa me kartela nga aplikacioni dhe në automjet, gjë që do ta bëjë vozitjen edhe më të rehatshme.

 

Porosi pa pagesë për vozitje do të jetë edhe më e shpejtë dhe më e lehtë përmes aplikacionit Cammeo:

Android app: https://goo.gl/gtozU5

iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

Për të gjithë përdoruesit tanë ne përgatisim promovime të shkëlqyera, shumë përfitime dhe lajme që mund t'i zbuloni përmes faqes zyrtare të Cammeo në Facebook, si dhe në faqen tonë të internetit.

 

Cammeo mirëpret Shkupin dhe pa durim presim vozitjet të ardhshme!