Surprizat nuk kanë fund! Shkarrko aplikacionin Cammeo dhe shfritëzo 200 den në vozitjen e parë!

Promovimet
Të gjitha qytetet
Skopje blog Cammeo

Cammeo ende shpërblen përdoruesit e tij!

 

A është e vështirë për ju që të imagjinoni një ditë pa Cammeo tuaj? Ju e dini që ai ju dërgon kudo edhe kur duhet të shkoni shpejt në destinacionin tuaj - ne jemi këtu për ju. Ndërsa vazhdojmë me lajmet e mira, siç edhe ju kemi njoftuar, për shfrytëzuesit tanë dhe për ata që do të bëhen të tillë në të ardhmën, ne kemi përgatitur një surprizë të re!

Prandaj, Cammeo ende shpërblen, kësaj rradhe të gjithë ata që shkarkojnë aplikacionin Cammeo për herë të parë, i pret një udhëtim bonus deri në 200 mkd! Ashtu është, ju regjistroheni në aplikacionin tuaj të ri për të porositur një udhëtim dhe menjëherë ju pret një bonus prej 200 mkd për udhëtimin e parë brenda qytetit të Shkupit.

* Udhëtimi falas i referohet shkarkimit të parë të aplikacionit Cammeo për udhëtimin e parë brenda Shkupit deri në 200 MKD!

 

Shkarkoni aplikacionin Cammeo dhe shijoni udhëtimin:

Android: bit.ly/36RsLXK

iOS: apple.co/2XV5D6r