Erdhëm në Shkup! 3 ditë vozitje falas për të gjithë klientët!

Promovimet
Të gjitha qytetet
Skopje blog Cammeo

Taxi Cammeo - zgjedhja juaj e parë e transportit në Shkup!

Taxi Cammeo prej tani do t'ju vozisë nëpër rrugët e Shkupit, në automjete të reja, dhe shoferët tanë me uniformë do t'ju ndihmojnë të gjindeni nëpër qytet. Harroni pritjet e gjata, sepse tani mund të arrini shpejt dhe lehtë deri te vozitja përmes aplikacionit Cammeo!

Ashtu është! Aplikacioni Cammeo, është një mënyrë falas e porositjes së automjeteve, si dhe më shumë se kjo. Përveç faktit që mund të porositni vozitjen FALAS, aplikacioni ju ofron mundësinë e shtimit të kartelave për pagesë pa kontakt. Nëse dëshironi të ndaloni në më shumë se një destinacion gjatë vozitjes, thjesht mund ta shkruani atë dhe të shtoni adresa të reja. Gjithashtu, ju mund ta bëni publik vozitjen me miqtë tuaj, në mënyrë që ata të ju shohin se ku jeni. Ju gjithashtu mund të komentoni mbi shërbimin tonë dhe të vlerësoni shoferët tanë, dhe çdo kritikë ose lavdërim janë të mirëseardhura për të përmirësuar shërbimin tonë.

Dhe tani vjen pjesa më e mirë!

Për të festuar ardhjen e një taksi të ri në qytetin tuaj, ju qerasim 3 ditë vozitje falas deri në shumën 200 den! * WOW!

Nga sot (20.08.2020. 09:30h) deri (23.08.2020. 06:00h) udhëtoni me Cammeo dhe provoni shërbimin e ri të transportit, dhe ndani lajmet e mira me shoqërinë, nëse dini dikë që ka nevojë për vozitje falas! Vozitjen mund ta porosisni përmes aplikacionit Cammmeo ose duke telefonuar në 15 777.

*Vozitja falas vlen brenda qytetit të Shkupit deri në shumën 200 den.

 

Ju mund ta shkarkoni aplikacionin përmes lidhjeve të mëposhtme:

Android app: bit.ly/36RsLXK

iOS app: apple.co/2XV5D6r

Gëzohemi që do të vozitemi së bashku!

Cammeo juaj