На изненадувањата им нема крај! Симни ја Cammeo апликацијата и искористи 200денари за првото возење!

Promovimet
Сите градови
На изненадувањата им нема крај! Симни ја Cammeo апликацијата и искористи 200денари за првото возење!

Cammeo и понатаму ги наградува своите корисници!

 

Тешко ти е да го замислиш демот без својот Cammeo? Знаеш дека те вози насекаде, па дури и тогаш кога брзо мораш да стигнеш на својата дестинација – тука сме за тебе. Како продолжуваме со добрите вести, како што најавивме, за нашите корисници и за оние кои допрва ќе станат, припремивме ново изненадување!

Затоа Cammeo наградува и понатаму, овој пат сите оние кои за прв пат ќе ја симнат Cammeo апликацијата ги чека бонус возење до 200 денари! Така е, се регистрираш на својата нова апликација за нарачување на возење и веднаш те чека бонус од 200 денари на првото возење во внатрешноста на градот Скопје.

*Бесплатното возење се однесува на првото спуштање на Cammeo апликацијата, за првото возење во Скопје, до 200 денари.

 

Симни ја Cammeo апликацијата и уживај во возењето:

Android: bit.ly/36RsLXK

iOS: apple.co/2XV5D6r

 

Доколку имаш дополнителни прашања, контактирај не преку маилот info@cammeo.mk.

Ви стоиме на располагање.
Твое Cammeo Taxi