Доколку сеуште не си, не губи време и веднаш искористи го првото возење преку апликација гратис!

Почитувани корисници,

 

Ви благодариме на големиот интерес и на тоа што за кратко време го препознавте квалитет на услугата на такси Cammeo во Скопје. Ако сеуште не сте - не заборавајте на нашите поволности! Сигурни сме дека Cammeo апликацијата веќе ја имате симнато во вашиот телефон, а дали знаевте и дека можете да се возите гратис?
 

Сите корисници кои ја имаат Cammeo апликацијата, имаат можност да остварат гратис возење до 200 денари со првото нарачување! Искористете ја можноста и уживајте патувајќи кон својата цел со најдобриот превозник во градот.

Со помош на Cammeo апликацијата, секое нарачување на возење станува поедноставно и побрзо.

 

Ако имате прашања, слободно пишете и обратете се на меил info@cammeo.mk 

 

Со нас секогаш сте во вистинскиот правец.

Ваш Cammeo такси